Kom langs met je oude, trage, gecrashte of kapotte laptop (zowel Windows als Apple) voor kleine reparaties en onderhoud. Tijdens het wachten kun je even lekker koffie of thee drinken of een balletje iPong slaan.

Waarom het Computer Repair Café?

Iedere Utrechter werkt graag op een snelle en veilige laptop. Of dit nu is voor studie, werk of voor privé gebruik. Als deze stuk gaat komt dat altijd onverwacht en is het kostbaar om hem te laten repareren. Hiervoor is het Computer Repair Café opgericht!

Eén keer per maand kun je binnen komen lopen voor kleine reparaties en onderhoudsadvies. Wij kunnen je trage, oude of gecrashte Apple of Windowslaptop er misschien weer bovenop helpen. In het Repair Café wordt je geholpen door Wajongers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de middag geven we een gratis workshop ‘Veilig digitaal studeren & werken’.

Het café wordt gehouden bij HNK, aan de Weg der Verenigde Naties 1. Tijdens het wachten kan je een kopje koffie of thee drinken en er staan iPong tafels om een sportief balletje te slaan. Het Computer Repair Café is een onderdeel van het Mac Academy project van Macleasy BV. De Mac Academy heeft tot doel Wajongers te begeleiden naar een vaste baan en (V)MBO studenten stageplekken en werkplekleren aan te bieden.

Het Computer Repair Café is een initiatief van Macleasy in samenwerking met ROC Midden Nederland en MBO Utrecht en is mogelijk gemaakt middels een financiële bijdrage van Ondernemers Collectief Welgelegen en het Ondernemersfonds Utrecht.