Dag van de duurzaamheid
– gratis Mac Swap advies
– gratis Mac APK
– gratis Mac reparatie diagnose
– gratis Mac Cloud advies
– inleveren oude en kapotte Apple producten
– win Swap MacBook pro
– win vergaderarrangement HNK

Data: 10 oktober  2018
Tijdstip: 9.30 – 18:00 uur + HNK borrel.
Locatie:
HNK Utrecht West, Weg der Verenigde Naties 1, Utrecht

Op woensdag 10 oktober vindt de jubileumeditie van de Dag van de Duurzaamheid plaats. Mac Leasy zal in samenwerking met HNK Utrecht West hier bij stilstaan.

Aangezien Mac Leasy ook duurzaam onderneemt omarmen wij graag dit initiatief. Gezien vanuit de circulaire economie: Apple produceert duurzaam, Mac Leasy zorgt voor duurzaam gebruik en voor de recycling van oude Apple producten.

Samen verduurzamen
Iedereen kan direct of indirect meehelpen met verduurzaming. Hoe?

Ligt jouw oude, trage of kapotte MacBook, iMac, iPad, of iPhone in de kast te verstoffen? Dat is zonde. Kom langs en wij kijken of het nog te repareren of te upgraden is, zodat je deze nog een paar jaar kan gebruiken. Lukt dat niet? Dan zorgen wij dat je data veilig verwijderd wordt en sommige onderdelen die nog goed zijn worden hergebruikt. De overige, niet bruikbare Apple onderdelen worden gerecycled.

Heb je een duurzaam idee? Stop je idee in de Mac Mini ideeënbus. Deze box is te vinden in het sociale hart in het “houten huisje”. Tijdens de HNK borrel verloten we een Swap Mac aan degene met het duurzaamste idee voor HNK een Swap Mac (een gereviseerde Mac) en een HNK vergaderarrangement.

Dus pak je oude, kapotte of afgeschreven Apple producten en laat je helpen en inspireren op deze duurzame dinsdag en maak tevens kennis met een duurzaam Flexplekkantoor, HNK Utrecht West.

Mocht je vragen hebben over de dag dan kun je contact opnemen met maurits@macleasy.nl of esmee@macleasy.nl. Even langslopen in kantoor 0.2 of bij de tafel met de Mac Leasy banner in het sociale hart kan natuurlijk ook; dan kun je gelijk je duurzame idee indienen!

Laat ook zien dat je duurzaamheid belangrijk vindt en kom langs op woensdag 10 oktober!

Meld je hier gratis aan.