De duurzame Mac weken

Is jouw MacBook of iMac kapot, traag, oud of toe aan vervanging en wil jij in 2019 ook je steentje bijdragen aan een beter milieu? Maak dan snel een afspraak tijdens de duurzame Mac weken van 1 t/m 20 januari en krijg een persoonlijk en duurzaam Mac advies wat jij hebt beste kunt doen met jouw kapotte, trage of oude Mac; repareren, upgraden, ruilen, doneren of recyclen. De Mac diagnose en advies is gratis en je krijgt een cadeaubon van 25 wat je kunt besteden bij Mac Leasy. Op zondag 20 januari verloten we tijdens een iPongborrel een gereviseerde iPad air.

Mac advies mogelijkheden:

  1. Repareren: je laat het maken en wij repareren jouw MacBook of iMac binnen 1-3 werkdagen. reparaties vanaf €47,-
  2. Upgraden: je laat het verbeteren, versnellen en vernieuwen, zonder dure investering. Upgrade vanaf €97,-
  3. Ruilen: je ruilt je Mac om voor een duurzame & betaalbare Mac (nieuw, refurbished of Swap Mac). Macs vanaf €347,-
  4. Doneren: je doneert jou MacBook of iMac en jij maakt de Mac Academy opleiding mogelijk voor VMBO/MBO-studenten.
  5. Recyclen: je voert duurzaam jouw MacBook of iMac af voor hergebruik en wij vernietigen veilig je data.

Wil je ook een gratis Mac diagnose & advies + cadeaubon van €25,-  en kans maken op een iPad? Stuur een mailtje (maurits@macleasy.nl) of bel tijdens kantooruren 030-2272982 (ook op zaterdag en zondag open) en maak snel een afspraak zodat jij nooit hoeft te zeggen dat een Mac duur is, maar wel duurzaam.

Klant ervaringen

 

Mac Leasy is mijn Apple specialist! Snelle service en betrouwbaar advies. Niet gedacht dat mijn ‘oude’ MacBooks nog zo lang mee kunnen. Maurits is ook een topgozer.

Maurits Ouweneel

producer van toonaangevende en spraakmakende seminars en congressen, Buro van Oranje

Wellicht ook interessant

Mac Swap Aanbod

De juiste Mac kiezen is vaak erg lastig. Daarom heeft Mac Leasy voor elke wens, budget en behoefte de juiste Mac, geen dure maar een duurzame Swap Mac.

Mac Swapbox

Wil jij de snelste en beste start met je studie of je bedrijf maken? Dan is de Mac Swapbox wat voor jou. De Mac SwapBox bevat de basis werk, backup & beveiliging ICT-tools wat jij nodig hebt om overal optimaal en veilig te werken, handig verzameld in één pakket dat naadloos aansluit en werkt op jouw Mac, iPhone en iPad.

Mac Cloud Startklaar

Met de Mac Cloud Startklaar werk je altijd veilig & flexibel in de cloud en hoef je je nooit meer druk te maken over een crash, vocht- en valschade, diefstal en kwijtraken van je data en belangrijke gegevens.