De Nationale iPong Dag

De eerste editie van De Nationale iPong Dag vindt dit jaar plaats op 21 juni 2019. Tientallen bedrijven en particulieren zullen dan sportief tegen elkaar strijden om de felbegeerde titel iPongbaas 2019. 

Meer informatie volgt.

 

Wellicht ook interessant

De Mac Health Week

Van maandag 1 tot en met zondag 7 april 2019 organiseert Macleasy De Mac Health Week.Kom tijdens de Mac Health Week van 1 tot en met 7 april langs en krijg een gratis diagnose & advies en maak kans op een Mac HealthBox, iPad of iPongtafel.

 

Workshop upgrade je Mac

Is jouw MacBook traag? Upgraden is de goedkoopste en duurzaamste oplossing. In deze workshop leer jij hoe je dat zelf kunt doen. Wij hebben de kennis en de materialen, en jij mag het onder deskundige begeleiding zelf uitvoeren. De Workshop is geschikt voor MacBook modellen van 2009 t/m 2012.

MacBook inloopspreekuur

Is jouw MacBook kapot, traag, oud of ligt het in de kast te verstoffen? Elke donderdag en zaterdag kun je tussen 11:00 -13:00 uur langskomen tijdens het gratis MacBook inloopspreekuur en kijken wij of het nog te repareren of te upgraden is, zodat je deze nog een paar jaar kan gebruiken.