Duurzame dinsdag

Wat is Duurzame Dinsdag?

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

Waarom de politiek?

De politiek is verantwoordelijk voor het beleid in Nederland, maar wie weet beter wat er in de samenleving speelt dan de ‘gewone man’ zelf? Het aanbieden van de koffer staat dan ook symbool voor onze maatschappij, waarin enorm veel kennis, initiatief en creativiteit voor handen is op het gebied van duurzaamheid.

Macleasy behoort tot de top 100 van de 522 inzendingen!!

Op 3 september zal in de Oude Zaal van de Tweede Kamer de koffer met alle inzendingen aan Staatssecretaris Stientje van Veldhoven worden overhandigd. Op deze dag maken we ook kans op één van de prijzen. In augustus worden hiervoor de genomineerden bekend gemaakt.

Door MacBooks te verduurzamen wordt het toegankelijk voor iedereen en creëer je meer werkgelegenheid

WhatsApp chat