Duurzame Week

Van 15 t/m 22 juni 2019 vindt alweer de vierde editie van Duurzame Week plaats. Op verschillende locaties in Utrecht organiseert de Stichting samen met haar partners informatieve presentaties, interessante lezingen en levendige discussies met ervaren sprekers en professionals uit het vak. Duurzame Week is een broedplaats voor creativiteit en innovativiteit, waarbij plezier, inspiratie en interactie voorop staan.

Mac Repair Café
Kom 17, 18 of 19 juni langs met je gecrashte, trage, kapotte of oude laptop en laat je adviseren hoe jij jouw kostbare MacBook 4 tot 10 jaar snel, veilig & betrouwbaar kan blijven gebruiken voor studie, werk of business d.m.v. duurzame MacBook Service: onderhoud, upgrade en reparatie.

Je bent van harte welkom van 16:00 – 18:00 uur bij HNK Utrecht West.

Waarom het Mac Repair Café?
In samenwerking met MBO Utrecht, ROC Midden Nederland en het UWV is Mac Repair Café een onderdeel van het Macleasy ICT onderwijs van de 21ste eeuw. Met het Mac-Repair Café als gloednieuw onderwijsprogramma bieden we jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperkingen een kans op de arbeidsmarkt.

Onder begeleiding van Apple Certified Support Professionals worden jongeren opgeleid om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren rondom het onderhouden en repareren van een Macbook.
Het Mac-Repair Café creëert een triple win:

  1. Jongvolwassen ontdekken door praktijkervaring hun talenten, passies en ambities waardoor ze intrinsieke waarden ontdekken en hun kansen vergroot worden op de arbeidsmarkt.
  2. MacBook gebruikers ontvangen advies over duurzaamheid; dit is goed voor de eigen portemonnee en een beter milieu
  3. Mobiele plek waar ervaring en kennis wordt gedeeld en waar krachten worden gebundeld: kom langs voor een kop koffie of sla een balletje op onze iPong tafel.

 

WhatsApp chat