Mac APK

Net als bij een auto moet je ook jaarlijks je Mac controleren om veilig en efficiënt te kunnen blijven werken. Wij bieden hiervoor de Mac APK. Bij de Mac APK controleren wij het volgende:

  1. Mac Hardware Test (o.a. harde schijf, batterij en geheugen).
  2. Mac Software Test (o.a. besturingssysteem en gebruikers software).
  3. Mac Gebruikers Test (snelheid, opslagcapaciteit, back-up, beveiliging, privacy, updates en upgrade mogelijkheden + swap waarde).

Na de Mac APK krijg je een uitgebreide maatwerk rapportage + advies voor verbetering. De Mac APK kost slechts €97,-.

 

Klant ervaringen

 

Maurits heeft zeer goede service verleend voor mijn MacBook en bovendien heeft hij helder uiteen gezet wat de verschillende verbetermogelijkheden waren qua upgrades. Als je iemand zoekt met verstand van zaken omtrent Apple, dan ben je bij hem aan het juiste adres.

Martin H.C. Planken

Creative entrepreneur Topshelf Media

Wellicht ook interessant

Mac Swap Aanbod

De juiste Mac kiezen is vaak erg lastig. Daarom heeft Mac Leasy voor elke wens, budget en behoefte de juiste Mac, geen dure maar een duurzame Swap Mac.

Mac Swapbox

Wil jij de snelste en beste start met je studie of je bedrijf maken? Dan is de Mac Swapbox wat voor jou. De Mac SwapBox bevat de basis werk, backup & beveiliging ICT-tools wat jij nodig hebt om overal optimaal en veilig te werken, handig verzameld in één pakket dat naadloos aansluit en werkt op jouw Mac, iPhone en iPad.

Mac Cloud Startklaar

Met de Mac Cloud Startklaar werk je altijd veilig & flexibel in de cloud en hoef je je nooit meer druk te maken over een crash, vocht- en valschade, diefstal en kwijtraken van je data en belangrijke gegevens.