Mac APK

Voorkom hoge reparatie- of aanschafkosten en geef je kostbare Mac regelmatig een onderhoudsbeurt. Wij bieden hiervoor de Mac APK. Bij de Mac APK controleren wij het volgende:

  1. Mac Hardware Test (o.a. harde schijf, batterij en geheugen).
  2. Mac Software Test (o.a. besturingssysteem en gebruikers software).
  3. Mac Gebruikers Test (snelheid, opslagcapaciteit, back-up, beveiliging, privacy, updates en upgrade mogelijkheden + swap waarde).

Na de Mac APK krijg je een uitgebreid advies en tips voor verbetering, zoals: 

  1. Mac gezondheidsadvies
  2. Mac levensduur verleng tips
  3. Mac tips tijdwinst, kostenbesparing en productiever werken d.m.v cloud software
  4. Mac waardebepaling

Maak snel een afspraak voor Mac APK, de Mac APK kost slechts €97,-. 

Klant ervaringen

 

Maurits heeft zeer goede service verleend voor mijn MacBook en bovendien heeft hij helder uiteen gezet wat de verschillende verbetermogelijkheden waren qua upgrades. Als je iemand zoekt met verstand van zaken omtrent Apple, dan ben je bij hem aan het juiste adres.

Martin H.C. Planken

Creative entrepreneur Topshelf Media

Wellicht ook interessant

Mac Upgrade

Is je Mac traag? Je hoeft niet meteen een nieuwe te kopen. Een Mac upgrade bestaat uit plaatsen van een snellere ssd-schijf, meer werkgeheugen, nieuwste besturingssysteem en/of accu. Upgrade vanaf €147,-

Mac Reparatie

Is je Mac gecrasht, gevallen of heeft het vochtschade? Wij stellen een gratis reparatiediagnose en de meeste reparaties zijn binnen 1-3 dagen klaar. Reparatiekosten vanaf €47,- Ook voor een second opinion en een verzekeringsrapport kun je bij ons terecht.

Mac Cloud Startklaar

Met de Mac Cloud Startklaar werk je altijd veilig & flexibel in de cloud met de slimste cloud software en hoef je je nooit meer druk te maken om het kwijtraken van je data en belangrijke gegevens. Cloud Startklaar vanaf €29,-