MAC LeasyBox kost €997,- of €28,- per maand

Investeer in een goede laptop en maak je geen zorgen meer om jouw bedrijfscontinuïteit met een MAC LeasyBox. Met de MAC LeasyBox heb jij alles wat jij nodig hebt om overal optimaal en veilig te werken, handig verzameld in één pakket, dat naadloos aansluit en werkt op jouw laptop, smartphone en tablet. Vanaf €28,- per maand heb jij al een MAC LeasyBox.

Inhoud MAC LeasyBox:

  • Een snelle refurbished MacBook, (2,5 Ghz Intel i5 processor, 250 GB SSD-schijf, 8 gb ram): zonder problemen meerdere zware programma’s tegelijk draaien en veel opslagruimte;
  • 1 jaar gratis Microsoft Office 365;
  • Een gratis backup schijf zodat al jouw data veilig is en je je geen zorgen hoeft te maken over een virus, hack, crash of diefstal;
  • Hulp bij het overzetten van je data en programma’s naar je MacBook;
  • Hulp bij het instellen van de backup, beveiliging en privacy van je MacBook en MacBook training om meer uit je MacBook te halen en veiliger te werken.

Kortom; de MAC LeasyBox is onmisbaar voor elke flexibel werkende en ambitieuze zelfstandig professional of mkb-ondernemer.

Neem contact op via mail maurits@macleasy.nl of via whatsapp 0611844628 en dan bespreken wij de mogelijkheden en krijg je een box op maat!