Mac Repair Café

Kom langs zonder afspraak met je MacBook en ontvang vrijblijvend advies over je MacBook: “repareren, ruilen of reyclen?” 

In samenwerking met MBO Utrecht, ROC Midden Nederland en het UWV is Mac Repair Café een onderdeel van het Macleasy ICT onderwijs van de 21ste eeuw. Met het Mac-Repair Café als gloednieuw onderwijsprogramma bieden we jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een beperkingen een kans op de arbeidsmarkt.

Onder begeleiding van Apple Certified Support Professionals worden jongeren opgeleid om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren rondom het onderhouden en repareren van een Macbook.
Het Mac-Repair Café creëert een triple win:

  1. Jongvolwassen ontdekken door praktijkervaring hun talenten, passies en ambities waardoor ze intrinsieke waarden ontdekken en hun kansen vergroot worden op de arbeidsmarkt.
  2. MacBook gebruikers ontvangen advies over duurzaamheid; dit is goed voor de eigen portemonnee en een beter milieu
  3. Mobiele plek waar ervaring en kennis wordt gedeeld en waar krachten worden gebundeld: kom langs voor een kop koffie of sla een balletje op onze iPong tafel.

 

 

Klant ervaringen

Een aanrader voor ZZP-ers! Ik heb Maurits om advies gevraagd over de aanschaf van een nieuwe laptop (toen ik op het punt stond mijn MacBook uit het raam te gooien). Maar na super snelle hulp van Maurits was dat helemaal niet meer nodig. Na zijn service kan mijn laptop nog makkelijk een paar jaar mee. Heel fijn om zo dichtbij, snel en goed geholpen te kunnen worden met al mijn IT-zaken.

Marieke Soutendijk

(Vacature) tekstschrijver/ CV-Expert - Alakiek.nl

WhatsApp chat