Mac-Repair Zomer Café

Studeer of werk je regelmatig bij de Utrechtse flexplekken Het Nieuwe Kantoor, Social Impact Factory, Seats2meet Utrecht of Meeting Plaza? Dan heb je een extra reden om deze zomer langs te komen met je MacBook.

MacBook gebruikers kunnen met hun trage, gecrashte, kapotte, oude of afgeschreven MacBook langskomen voor een gratis MacBook service advies, klein onderhoud en reparaties. Daarnaast helpen we je ook bij MacBook software vragen of problemen op het gebied van iCloud, Time Machine, G-Suite, Google Drive en DropBox

Waarom Mac-Repair zomer Café?
Het Mac-Repair Café is een gloednieuw 21e eeuw ICT onderwijsprogramma waarbij we jongvolwassenen met een taalachterstand of Wajong uitkering een goede kans bieden op de arbeidsmarkt. Onder begeleiding van een Apple Certified Support Professionals worden jongeren opgeleid om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren rondom het adviseren, onderhouden, upgraden en repareren van een MacBook. Dit doen we in samenwerking met MBO Utrecht, ROC Midden Nederland en het UWV.

 

Klant ervaringen

Een aanrader voor ZZP-ers! Ik heb Maurits om advies gevraagd over de aanschaf van een nieuwe laptop (toen ik op het punt stond mijn MacBook uit het raam te gooien). Maar na super snelle hulp van Maurits was dat helemaal niet meer nodig. Na zijn service kan mijn laptop nog makkelijk een paar jaar mee. Heel fijn om zo dichtbij, snel en goed geholpen te kunnen worden met al mijn IT-zaken.

Marieke Soutendijk

(Vacature) tekstschrijver/ CV-Expert - Alakiek.nl

WhatsApp chat