Mac reparatie

Val-, vochtschade, hack, crash. Mac vintage? Het maakt ons allemaal niet uit. Onze Mac specialisten repareren het vakkundig!!! Je krijgt altijd een gratis diagnose en advies. Reparaties binnen 1 tot 3 werkdagen klaar. Geen backup van je data? Ook dat verzorgen we voor je.

Mocht de reparatie te duur zijn of niet de moeite waard omdat het echt te oud is, dan bieden wij de ruil service: je ruilt het voor een sustainable MacBook, doneert deze aan onze Mac Academy* of koopt een nieuwe Mac. 

*De Mac Academy heeft tot doel om de kansen op de arbeidsmarkt van jong volwassenen én jong volwassenen met enige afstand tot de arbeidsmarkt te vergroten door het aanleren van 21e eeuw vaardigheden. Door het programma aanbod hopen wij het gat te dichten tussen het regulier geboden onderwijs en de eisen op de huidige arbeidsmarkt.

 

Klant ervaringen

 

Vorige week mijn gerepareerde Macbook Air opgehaald bij Macleasy.

Daar waar de garantie van Mediamarkt het liet afweten en reparatie ruim €1900 zou kosten, kon ik wel terecht bij Macleasy. Een reparatie voor een eerlijke prijs. Mijn laptop draait weer als een zonnetje.

Giselle Ramaeker

PNC Privacy & Communication

Wellicht ook interessant

Mac Upgrade

Is je Mac traag? Je hoeft niet meteen een nieuwe te kopen. Een Mac upgrade bestaat uit plaatsen van een snellere ssd-schijf, meer werkgeheugen, nieuwste besturingssysteem en/of accu. Upgrade vanaf €147,-

Mac Ruil

Is je Mac te oud, te duur of niet meer te repareren? Ruil je Mac voor een nieuwer model. Je krijgt altijd een hoge inruilwaarde voor je oude of kapotte Mac, waardoor je minder betaald voor een nieuwere.

Mac Donatie

Is jouw Mac niet meer te repareren, afgeschreven, toe aan vervanging of ligt deze te verstoffen in de kast? Geef jongeren met beperkingen een kans op de arbeidsmarkt en doneer je Mac aan de Mac Academy.