Mac Ruil

Ruilen is het nieuwe kopen, maar dan duurzaam en circulair. Ruil je kapotte, trage of oude Mac om voor een nieuwer model. Hierdoor betaal je altijd minder voor een nieuwer model. Je ingeleverde Mac wordt gebruikt voor de trainingsdoeleinde van de Mac Academy (jongeren met beperkingen of afstand tot de arbeidsmarkt leren d.m.v. het werkplekleren hoe ze de apparaten kunnen verduurzamen voor hergebruik).

Mac donatie
Is jouw Mac niet meer te repareren, afgeschreven, toe aan vervanging of ligt deze te verstoffen in de kast? Geef jongeren met beperkingen een kans op de arbeidsmarkt en doneer je Mac aan de Mac Academy.

 

Klant ervaringen

Mijn MacBook Air 2012 had een paar problemen en ik vroeg Macleasy deze te repareren. Na de diagnose adviseerde Maurits me met een aantal opties. Door iets bij te leggen (en mijn oude om te ruilen) kon ik upgraden naar een snellere MacBook pro 2013 (+3 jaar garantie) en dat heb ik gedaan. Ik ben er superblij mee. Top service, aanrader dus!

Jeroen Verdenius

Marketing Manager - Vermaat groep

Wellicht ook interessant

Mac Advies

Wil je meer uit je Mac halen, maar weet je niet welke sutsainable services het meest geschikt is voor jou? Maak een vrijblijvende afspraak zodat wij jouw de beste sustainable services kunnen adviseren.

Sustainable MacBook

Heb je nog geen MacBook? Dan is een sustainable MacBook wat voor jou. Een Sustainable MacBook is een betaalbare gereviseerde, snelle, up-tot-date en geüpgraded MacBook met garantie.

Mac Cloud Startklaar

Met de Mac Cloud Startklaar werk je altijd veilig & flexibel in de cloud met de slimste cloud software en hoef je je nooit meer druk te maken om het kwijtraken van je data en belangrijke gegevens. Cloud Startklaar vanaf €29,-