Mac Swap Aanbod

De juiste Mac kiezen is vaak erg lastig. Daarom heeft Mac Leasy voor elke wens, budget en behoefte de juiste Mac, geen dure maar een duurzame Mac. Maar een swap Mac; Een Swap Mac is een gereviseerde, snelle, up-tot-date en geüpgraded Mac van 3 jaar tot 9 jaar oud. Met standaard 2 tot 3 jaar garantie. Wij hanteren 3 prijscategorien:

A: Mac 1-3 jaar oud, prijs vanaf €900 en hoger

B: Mac 3-6 jaar oud, prijs tussen de €600 en €900

C: Mac 6-9 jaar oud, prijs tussen de €300 en €600

 

Lever je je kapotte, trage of oude (vintage) Mac in dan gaat er nog meer af van de prijs!!!

Klant ervaringen

 

Fijn om iemand als Maurits in mijn netwerk te hebben. Altijd bereikbaar voor snel en deskundig advies. Hoewel mijn MacBook na 8 jaar nog steeds en alweer als een zonnetje loopt, zal ik voor de vervanger tzt zeker bij Maurits aankloppen voor een betrouwbaar gereviseerd exemplaar!

Lisa Duarte

Freelance evenementen

Aanbod

Macbook Air

Macbook Pro

Wellicht ook interessant

Mac Swapbox

Heb je nog geen Mac dan is de Mac Swapbox wat voor jou. Met de Mac SwapBox heb je de basis ICT werk & backup tools zodat jij de snelste en beste start met je studie of je bedrijf maakt.

Mac Reparaties

Is jouw Mac gecrasht, traag of heeft het vochtschade? Binnen 1 tot 3 werkdagen is jouw Mac vakkundig gerepareerd en getest zodat je het weer jaren kan gebruiken. Diagnose is altijd gratis. Vervangende Mac nodig? Ook dat regelen wij voor jou.

Mac Cloud Startklaar

Met de Mac Cloud Startklaar werk je altijd veilig & flexibel in de cloud en hoef je je nooit meer druk te maken over een crash, vocht- en valschade, diefstal en kwijtraken van je data en belangrijke gegevens.