Mac Swap

Is jouw Mac afgeschreven, toe aan vervanging of ligt deze te verstoffen in de kast? Doe duurzaam en ruil (swap) jouw Mac voor een Swap Mac.

Een Swap Mac is een gereviseerde, snelle, up-tot-date en geüpgraded Mac van 3 jaar tot 6 jaar oud. Met standaard 3 jaar garantie. Van de ingeleverde Macs worden de materialen hergebruikt. Zijn de onderdelen echt kapot, dan worden deze gerecycled.

Door je Mac te swappen creëer jij werkgelegenheid voor jonge, zelfstandige professionals en jongeren uit de Utrechtse krachtwijken.

Een Swap Mac is dus de beste, goedkoopste en duurzaamste optie om een Mac aan te schaffen.

 

Klant ervaringen

 

Vorige week mijn gerepareerde Macbook Air opgehaald bij Mac Leasy.

Daar waar de garantie van Mediamarkt het liet afweten, kon ik wel terecht bij Mac Leasy. Een reparatie voor een eerlijke prijs. Mijn laptop draait weer als een zonnetje.

Giselle Ramaeker

PNC Privacy & Communication

Wellicht ook interessant

Mac Swap Aanbod

De juiste Mac kiezen is vaak erg lastig. Daarom heeft Mac Leasy heeft voor elke wens, budget en behoefte de juiste Mac, geen dure maar een duurzame Mac.

Mac Swapbox

Wil jij de snelste en beste start met je studie of je bedrijf maken? Dan is de Mac Swapbox wat voor jou. De Mac SwapBox bevat de basis werk, backup & beveiliging ICT-tools wat jij nodig hebt om overal optimaal en veilig te werken, handig verzameld in één pakket dat naadloos aansluit en werkt op jouw Mac, iPhone en iPad.

Mac Cloud Startklaar

Met de Mac Cloud Startklaar werk je altijd veilig & flexibel in de cloud en hoef je je nooit meer druk te maken over een crash, vocht- en valschade, diefstal en kwijtraken van je data en belangrijke gegevens.