Mac Swapbox

Heb je nog geen Mac dan is de Mac Swapbox wat voor jou. Met de Mac SwapBox maak jij de snelste en beste start met je studie of je bedrijf.  De Mac SwapBox bevat de basis werk, backup & beveiliging ICT-tools. Met de Mac SwapBox heb jij alles wat jij nodig hebt om overal optimaal en veilig te werken, handig verzameld in één pakket, dat naadloos aansluit en werkt op jouw laptop, smartphone en tablet. We hebben 3 Mac SwapBoxen: Student, Starter en Pro.

categorie A: Mac 1-3 jaar oud

categorie B: Mac 3-6 jaar oud

categorie C: Mac 6-9 jaar oud

Klant ervaringen

Maurits heeft mij met veel geduld begeleid in het verbeteren van de prestaties van mijn trouwe Mac computer. Het leuke is dat je er samen op zijn kantoor aan werkt en je computer gewoon daarna weer mee naar huis neemt en dan loopt deze weer als een zonnetje. Ook wat archiveren betreft ben ik Maurits zeer dankbaar. Een echte Apple kenner met geduld.

Heleen Schoorl

Creator, fotograaf

Wellicht ook interessant

Student Mac Swapbox

De juiste mac uitkiezen is vaak erg lastig, wat heb je per categorie:

  • A: Mac 1-3 jaar oud.
  • B: Mac 3-6 jaar oud. 
  • C: Mac 6-9 jaar oud

 

Starters Mac Swapbox

Is jouw Mac traag, gecrasht, gevallen of heeft het vochtschade? Binnen 1 tot 3 werkdagen is jouw Mac vakkundig gerepareerd. Diagnose is altijd gratis. 

Pro Mac Swapbox

Je hebt een Mac gekocht en wilt hulp bij het overzetten van je data en programma’s? Wij maken je Mac startklaar, zodat jij je overal flexibel en veilig kan werken.