Mac Upgrade

Na een paar jaar wordt ook een Mac traag, maar daarvoor hoef je niet gelijk een nieuwe Mac aan te schaffen. Een simpele, betaalbare en duurzame oplossing is dan je Mac te upgraden.

Een Mac* upgrade bestaat uit:

  • Een snellere schijf (ssd-schijf).
  • Meer ram-geheugen.
  • Nieuwste besturingssysteem dat het best compatibel is met de Mac.
  • Eventueel nieuwe accu (bij MacBooks).

Door een kleine investering vanaf € 147,- is jouw Mac weer snel en zo goed als nieuw en heb je weer jaren veel werkplezier.

*Dit geldt voor modellen tussen 2010-2013, voor zover het ram geheugen en harde schijf niet vastgesoldeerd zijn.

 

Klant ervaringen

 

Mijn MacBook Air 2012 had een paar problemen en ik vroeg Mac Leasy deze te repareren. Na de diagnose adviseerde Maurits me met een aantal opties. Door iets bij te leggen kon ik upgraden naar een snellere MacBook pro 2013 (+3 jaar garantie) en dat heb ik gedaan. Ik ben er superblij mee. Top service, aanrader dus.

Jeroen Verdenius

Marketing Manager Vermaat

Wellicht ook interessant

Mac APK

Voorkom hoge reparatie- of aanschafkosten en geef je kostbare Mac regelmatig een onderhoudsbeurt, de Mac APK. Na de Mac APK krijg je een advies voor verbetering. Een Mac APK kost slechts €97,-

Mac Reparatie

Is je Mac gecrasht, gevallen of heeft het vochtschade? Wij stellen een gratis reparatiediagnose en de meeste reparaties zijn binnen 1-3 dagen klaar. Reparatiekosten vanaf €47,- Ook voor een second opinion en een verzekeringsrapport kun je bij ons terecht.

Mac Cloud Startklaar

Met de Mac Cloud Startklaar werk je altijd veilig & flexibel in de cloud met de slimste cloud software en hoef je je nooit meer druk te maken om het kwijtraken van je data en belangrijke gegevens. Cloud Startklaar vanaf €29,-