Mac Wintercheck

Is jouw MacBook of iMac kapot, traag, oud of toe aan vervanging en geef jij om het milieu? Dan is de gratis Mac Wintercheck wat voor jou. Met de Mac Wintercheck checken wij jouw Mac op 59 punten en geven wij jou 5 duurzame & betaalbare verbeter mogelijkheden voor je kostbare Mac:

  1. Repareren: je laat het maken en wij repareren jouw MacBook of iMac binnen 1-3 werkdagen.
  2. Upgraden: je laat het verbeteren, versnellen en vernieuwen, zonder dure investering
  3. Ruilen: je ruilt het om voor een duurzame & betaalbare Mac (nieuw, refurbished of Swap Mac).
  4. Doneren: je doneert jou MacBook of iMac en jij maakt de Mac Academy opleiding mogelijk voor VMBO/MBO-studenten.
  5. Recyclen: je voert duurzaam jouw MacBook of iMac af voor hergebruik en wij vernietigen veilig je data.

Wil je ook een gratis Mac Wintercheck? Stuur een mailtje (maurits@macleasy.nl) of bel tijdens kantooruren 030-2272982 (ook op zaterdag en zondag open) en maak snel een afspraak zodat jij onbezorgd de koude wintermaanden kan doorstaan.

Klant ervaringen

 

Ik heb mijn MacBook Air geruild voor een nieuwere versie bij Mac Leasy. Maurits heeft mij prima geadviseerd. Door een goede inruil en een kleine investering, kan ik weer een paar jaar vooruit met een nieuwere Mac. Dit ga ik over 2 jaar zeker opnieuw via Mac Leasy doen. Ook in het omzetten van bestanden die ik niet in de cloud had staan, ben ik prima geholpen. Ik beveel ze van harte aan.

Diederik Renne

Wellicht ook interessant

Mac Swap Aanbod

De juiste Mac kiezen is vaak erg lastig. Daarom heeft Mac Leasy voor elke wens, budget en behoefte de juiste Mac, geen dure maar een duurzame Swap Mac.

Mac Swapbox

Wil jij de snelste en beste start met je studie of je bedrijf maken? Dan is de Mac Swapbox wat voor jou. De Mac SwapBox bevat de basis werk, backup & beveiliging ICT-tools wat jij nodig hebt om overal optimaal en veilig te werken, handig verzameld in één pakket dat naadloos aansluit en werkt op jouw Mac, iPhone en iPad.

Mac Cloud Startklaar

Met de Mac Cloud Startklaar werk je altijd veilig & flexibel in de cloud en hoef je je nooit meer druk te maken over een crash, vocht- en valschade, diefstal en kwijtraken van je data en belangrijke gegevens.