MacBook APK

Een MacBook is 4 tot 10 jaar veilig, snel en betrouwbaar, mits je hem 1 of 2 x per jaar door een Apple Certified Support Professional een vakkundig onderhoudsbeurt geeft. Macleasy biedt hiervoor de MacBook APK service. Bij de MacBook APK service controleren we je MacBook op 57 punten verdeeld in 4 categorieën:

  1. MacBook snelheid
  2. MacBook veiligheid
  3. MacBook betrouwbaarheid
  4. MacBook gebruik

Na de MacBook APK Service krijg je van ons een MacBook onderhoudsrapport waarbij jezelf het onderhoud, updates en upgrades uitvoert of vakkundig door ons laat gebeuren.

Wil jij weten of jouw MacBook het komende jaar nog kan gebruiken? Maak snel een afspraak voor een MacBook APK service. De MacBook APK service kost slechts €97,-. 

Klant ervaringen

 

Mijn Apple MacBook die toch al aardig op leeftijd is even een behandeling laten geven door Maurits: Nieuwe accu en weer lekker fris en schoon. Waarvoor dank! Maurits is ook een fijne persoonlijkheid, denkt goed mee met wat je precies nodig hebt. De communicatie is fijn, integer en vertrouwd. Iets wat ik in deze diensten vooral heel belangrijk vind. Ik kan weer met vol vertrouwen met mijn mac aan de slag, voor volgende behandelingen zal ik zeker weer aankloppen bij Maurits!

Marlous van den Engel

Freelance Sommelier at Rank Wijnen

Wellicht ook interessant

Mac Upgrade

Is je Mac traag? Je hoeft niet meteen een nieuwe te kopen. Een Mac upgrade bestaat uit plaatsen van een snellere ssd-schijf, meer werkgeheugen, nieuwste besturingssysteem en/of accu. Upgrade vanaf €147,-

Mac Reparatie

Is je Mac gecrasht, gevallen of heeft het vochtschade? Wij stellen een gratis reparatiediagnose en de meeste reparaties zijn binnen 1-3 dagen klaar. Reparatiekosten vanaf €47,- Ook voor een second opinion en een verzekeringsrapport kun je bij ons terecht.

Mac Cloud Startklaar

Met de Mac Cloud Startklaar werk je altijd veilig & flexibel in de cloud met de slimste cloud software en hoef je je nooit meer druk te maken om het kwijtraken van je data en belangrijke gegevens. Cloud Startklaar vanaf €29,-

WhatsApp chat