MacBook Inloopspreekuur

Is jouw MacBook traag, kapot, oud of ligt het in de kast te verstoffen? Elke donderdag en zaterdag kun je langskomen tijdens het gratis MacBook inloopspreekuur en kijken wij of het nog te repareren of te upgraden is, zodat je deze nog een paar jaar kan gebruiken. Lukt dat niet? Dan kun je je apparatuur achterlaten en worden de onderdelen gebruikt voor trainingsdoeleinden van de Mac Academy voor leerlingen van het MBO.

Voor de onderstaande wensen, behoefte, problemen of vragen kun je ook langskomen en geven we je een gratis diagnose & advies:

  • Traagheid van je Mac
  • Val- en vochtschade van je Mac
  • Opslagproblemen met harde schijf
  • iCloud, Google Drive en andere clouddiensten
  • Schaderapport voor de verzekering
  • Instellen time machine en andere backup en beveiligingsvragen
  • Synchronisatie problemen

In februari ontvang je na je bezoek een cadeaubon van €25,- wat je kunt gebruiken voor alle Mac Services en producten van Mac Leasy.

Klant ervaringen

Een aanrader voor ZZP-ers! Ik heb Maurits om advies gevraagd over de aanschaf van een nieuwe laptop (toen ik op het punt stond mijn MacBook uit het raam te gooien). Maar na super snelle hulp van Maurits was dat helemaal niet meer nodig. Na zijn service kan mijn laptop nog makkelijk een paar jaar mee. Heel fijn om zo dichtbij, snel en goed geholpen te kunnen worden met al mijn IT-zaken.

Marieke Soutendijk

(Vacature) tekstschrijver/ CV-Expert - Alakiek.nl

Wellicht ook interessant

Training veilig werken in de cloud

Dit is de training voor elke Mac gebruiker. In deze training leer je o.a. hoe jij overal veilig kan werken met je Mac in de cloud, het maximale uit je Mac kan halen, hoe je de levensduur kan verlengen naar 9 jaar en hoe jij de basis backup, beveiliging of privacy instelt op je Mac.

Workshop upgrade je Mac

Is jouw MacBook traag? Upgraden is de goedkoopste en duurzaamste oplossing. In deze workshop leer jij hoe je dat zelf kunt doen. Wij hebben de kennis en materialen, en jij mag het onder onder deskundige begeleiding zelf uitvoeren. De Workshop is geschikt voor MacBook modellen van 2009 t/m 2012.

Startup Weekend Utrecht

Heb je een goed idee? Ooit afgevraagd wat er nodig is om een ​​ondernemer te zijn? Wil je meer weten over startups? Startup Weekend Utrecht is de plek voor jou! In 54 uur kan je idee tot werkelijkheid worden. Startup Weekend Utrecht is van 18 t/m 20 november. Doe mee.