Ons verhaal

 

Why
Wij geloven in een circulaire economie en duurzaam maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen met jonge en zelfstandige professionals en bedrijven helpen wij MacBook gebruikers (ambitieuze studenten, ondernemers en kleine kantoren) duurzaam veiliger, flexibeler & gemakkelijker werken.

How
Dit doen we door de backup, beveiliging en privacy van MacBook gebruikers in orde te maken door middel van MacBook services: MacBook trainingen, werkplekondersteuning, upgraden, data recovery, reparaties, onderhoud en omruilen.
Daarnaast bieden we vaste klanten de mogelijkheid om MacBooks, Imacs, Ipads, iPhones, LG monitoren, G-Suite en andere online software tegen de laagste prijzen in te kopen. Bij MacBookvragen en -problemen kijken wij altijd naar oorzaak, wensen en budget van de MacBook eigenaar. Jouw wensen staan centraal.

What
mac leasy is het eerste duurzame & flexibele MacBook Services Kantoor van Nederland. Met alle duurzame MacBook services & support onder één dak. We zitten op twee inspirerende co- en flexpleklocaties in Utrecht: HNK Utrecht CS en HNK Utrecht West.

 

 

 

Visie
Wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen succesvol kunnen zijn als wij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Winst is niet ons hoogste doel. Wij proberen ons in te zetten voor onze mensen, voor andere betrokkenen bij ons bedrijf en voor de samenleving om ons heen op sociaal-economisch vlak.

Missie
Onze ambitie is om elk flexibel werkende MacBook gebruiker op een duurzame manier veiliger, flexibeler en gemakkelijker te laten werken zodat het tijdwinst, kostenbesparing en minder ict problemen oplevert en daarmee tevens werkgelegenheid te creëren voor jonge mensen, zelfstandige professionals en jongeren uit de Utrechtse krachtwijken.

Triple win
In je eentje kom je ver, maar samen bereik je meer! Met deze gedachte werken wij samen met bedrijven, professionals en studenten. Wij geloven in triple win. Hierdoor hebben wij goede contacten met onder andere Apple, A-Mac, Ziggo, Coolblue, LG en Google en een uitgebreid netwerk aan externe specialisten.

 

Erkend leerbedrijf
Als erkend leerbedrijf voldoen wij o.a. aan de volgende voorwaarden:

  1. Wij bieden de studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn of haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.
  2. Wij stellen een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Hij maakt tijd, ruimte en middelen vrij om als praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren en de student zijn PTA (Passie, talent en ambitie te ontdekken).
  3. Wij zijn erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen: ICT, Marketing & communicatie, Servicemedewerker en Evenementen.