Waarom doen we het? 

Door traagheid, crashes, hardware & software problemen en hoge reparatiekosten wordt een MacBook al na 2, 3 of 5 jaar afgeschreven, vervangen, verkocht of in de kast gelegd. Dit kost onnodig veel tijd & geld en is niet duurzaam.

Daarom biedt Macleasy 7 duurzame MacBook services aan, ook wel maas (mac-as-a-service). Door inzicht in het gebruik, de mate van onderhoud en de upgrade mogelijkheden is een MacBook namelijk 4 tot 10 jaar veilig, snel en betrouwbaar.

Hoe doen wij dat? 

Door duurzame MacBook Services van Macleasy blijft jouw kostbare MacBook 4 tot 10 jaar snel, veilig & betrouwbaar blijft voor studie, werk of business.

Duurzame MacBook Services: Onderhoud (Clean install, Cloud Startklaar, APK) Upgrade (Hardware & Software Upgrade), Reparatie (Reparatie, Ruil & Donatie) en Trainingen.

Duurzame MacBook Services wat past binnen jou wensen, behoefte of probleem.

 

Your MacBook is OUR Care!

Wat is Macleasy? 

Macleasy is een sustainable MacBook Service Kantoor en is gevestigd in een duurzaam en modern flexplekkantoor in Utrecht (HNK Utrecht West).

Onze visie 

Samenwerken, duurzaamheid en circulair maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen staan bij ons centraal. Wij zetten ons in voor een betrouwbare laptop en een schoner milieu voor de generaties na ons.

Onze ambitie 

Onze ambitie is dat elke MacBook 4 tot 10 jaar snel, veilig en betrouwbaar blijft voor studie, werk of business. Hiermee reduceren wij maar liefst 50% minder computerafval.

Triple win 

In je eentje kom je ver, maar samen bereik je meer! Met deze gedachte werken wij samen met scholen, bedrijven, professionals en studenten. Wij geloven in triple win. Door samen te werken hebben we korte lijnen en kunnen we duurzame MacBook onderhoud, upgrade en reparatie services verlenen tegen een scherpe prijs.

Geloof jij ook in sustainability, samenwerken en circulair ondernemen? En wil je je steentje bijdragen aan een beter milieu? Neem contact met ons op!

We gaan graag in gesprek met je om samen nog meer duurzame kansen te creëren voor je studie, werk of onderneming.

Erkend leerbedrijf 

Als erkend leerbedrijf voldoen wij o.a. aan de volgende voorwaarden:

1. Wij bieden de studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn of haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

2. Wij stellen een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Hij maakt tijd, ruimte en middelen vrij om als praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren en de student zijn PTA (Passie, talent en ambitie te ontdekken).

3. Wij zijn erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen: ICT,
Marketing/communicatie, Servicemedewerker en Evenementen.

WhatsApp chat