Waarom doen we het? 

Als je een Mac gezond houdt, dan hoef je niet om de 2, 3 of 5 jaar een nieuwe of een refurbished Mac te kopen. Dit is beter voor je portemonnee en het milieu. Tevens geef je ook jongeren met een achterstand een betere kans op de arbeidsmarkt.

Hoe doen wij dat? 

Macleasy maakt gecrashte, kapotte, trage en oude MacBooks of iMacs weer gezond en zorgt dat je veilig in de cloud werkt. Dit doen we door middel van Mac Health & Cloud Services zoals advies, onderhoud, installatie, upgrade, data recovery, reparatie, ruil en trainingen. Snelle Mac health services en kwaliteit voor de laagste prijs.

Wat is Macleasy? 

Macleasy is een Mac Health Services Kantoor en is gevestigd in een flexplekkantoor in Utrecht (HNK Utrecht West).

Onze visie 

Samenwerken, duurzaamheid en circulair maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen staan bij ons centraal. Wij zetten ons in voor meer werkplezier, een betere toekomst en een schoner milieu voor de generaties na ons.

Onze ambitie 

Onze ambitie is om elke gecrashte, kapotte, trage en oude MacBook of iMac weer gezond te maken zodat het je tijdwinst, kostenbesparing en minder ICT problemen oplevert. 

Triple win 

In je eentje kom je ver, maar samen bereik je meer! Met deze gedachte werken wij samen met scholen, bedrijven, professionals en studenten. Wij geloven in triple win. Door onze samenwerkingen leveren we snelle, betaalbare services van hoge kwaliteit. Geloof jij ook in kwaliteit, samenwerken en circulair ondernemen? En wil je je steentje bijdragen aan een beter milieu? Neem contact met ons op!

We gaan graag in gesprek met je om samen nog meer circulaire kansen te creëren en het leven gezonder te maken voor je studie, werk of onderneming.

Erkend leerbedrijf 

Als erkend leerbedrijf voldoen wij o.a. aan de volgende voorwaarden:

1. Wij bieden de studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn of haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

2. Wij stellen een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Hij maakt tijd, ruimte en middelen vrij om als praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren en de student zijn PTA (Passie, talent en ambitie te ontdekken).

3. Wij zijn erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen: ICT,
Marketing/communicatie, Servicemedewerker en Evenementen.