Waarom doen we het? 

Van MacBooks die 4 tot 10 jaar oud, traag, gecrasht of kapot zijn is bekend dat:

  1. er vaak gezegd wordt dat ze niet meer te repareren zijn, 
  2. te duur zijn om te laten repareren, 
  3. weken kwijt bent bij reparatie,
  4. aantoonbaar te vroeg worden afgeschreven (2, 3 of 4 jaar),
  5. 20% ligt te verstoffen in de kast.

Dit is onnodig, kost teveel geld en is niet duurzaam.

Hoe doen wij dat? 

Door onze MacBook levensduur verlenging services ben jij altijd verzekerd van snelle & betrouwbare MacBook services & support wat past binnen jouw wensen, behoefte of probleem.

Levensduur verlenging services & support: Clean Install, Cloud Startklaar, MacOS Upgrade, MacBook APK, MacBook Training, MacBook Reparatie & Data Recovery, MacBook Inruil en 365 MacBook support.

Daarnaast helpt Macleasy jongvolwassenen van Wajong naar werk via onze Mac Academy (MacBook onderhoud & reparatie opleidingsprogramma).

Wat is Macleasy? 

Macleasy BV is gespecialiseerd in levensduurverlenging van 4 tot 10  jaar oude, trage, gecrashte, kapotte en afgeschreven MacBooks d.m.v. MacBook onderhoud, reparatie en inruil services & support.

Waar staan we voor?

Samenwerken, duurzaamheid en circulair maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen staan bij ons centraal. Wij zetten ons in voor duurzaam omgaan met Mens, MacBook en Milieu (people-product-planet). 

Wat is ons doel? 

Door de levensduur van MacBooks te verlengen kan iedereen zich een MacBook veroorloven, dragen we met zijn allen bij aan een schoner milieu en helpen we jongvolwassenen uit de Wajong. 

Triple win 

In je eentje kom je ver, maar samen bereik je meer! Met deze gedachte werken wij samen met scholen, bedrijven, professionals en studenten. Wij geloven in triple win. Door korte lijnen leveren we snelle services en kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Erkend leerbedrijf 

Als erkend leerbedrijf voldoen wij o.a. aan de volgende voorwaarden:

1. Wij bieden de studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn of haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

2. Wij stellen een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Hij maakt tijd, ruimte en middelen vrij om als praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren en de student zijn PTA (Passie, talent en ambitie te ontdekken).

3. Wij zijn erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen: ICT,
Marketing/communicatie, Servicemedewerker en Evenementen.

Mac Academy

De Mac Academy is het MacBook levensduur verlenging opleidingsprogramma van Macleasy en biedt stages & werkplekleren en helpt (jong)volwassenen van Wajong naar werk.

Onder begeleiding van Apple Certified Support Professionals worden jongeren opgeleid om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren rondom het adviseren, onderhouden, upgraden en repareren van een MacBook.

Dit doen we in samenwerking met MBO Utrecht, ROC Midden Nederland en het UWV.

WhatsApp chat