Waarom doen we het? 

Het vervangen van een Mac om de 2,3 of 5 jaar draagt niet bij aan een schoner milieu, brengt onnodig hoge kosten met zich mee en is bovendien niet noodzakelijk. Aangezien een Mac een duurzaam & kwaliteitsproduct is en makkelijk 6 tot 12 jaar meegaat.
Daarom is het verstandiger om een kapotte, trage, oude of afgeschreven Mac te laten repareren, ruilen, refurbished of recyclen i.p.v. een nieuwe te kopen.

Hoe doen wij dat? 

Dit doen wij door;

  • het repareren, ruilen (swappen), upgraden, onderhouden, recyclen en refurbishen van kapotte, trage, afgeschreven of oude (vintage) MacBooks of iMacs. Door co-working met (jonge) professionals, scholen en bedrijven houden wij de kosten laag.
  • door je Mac Cloud Startklaar te maken zodat het je tijdwinst, kostenbesparing en minder ICT problemen oplevert.

Wat is Mac Leasy? 

Mac Leasy B.V. is het 1e Full Service Kantoor van Nederland voor je Mac. Onze Full Service Kantoor voor je Mac is gevestigd in een duurzaam flexplekkantoor in Utrecht (HNK Utrecht West). Mac Leasy levert snelle, persoonlijke en duurzame Mac Services.

Onze visie 

Samenwerken, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen staan bij ons centraal. Wij zetten ons in voor een betere toekomst en een schoner milieu voor de generaties na ons. Dit doen wij door kapotte, trage, oude (vintage) of afgeschreven Macs te reviseren voor een tweede, derde of vierde leven.

Onze ambitie 

Onze ambitie is bij elke Mac de levensduur te verlengen van 6 tot tenminste 9 jaar en daarmee extra stage, werkplekleren en werkgelegenheid te creëren voor jonge professionals, (zelfstandige) professionals en jongeren uit de Utrechtse krachtwijken en hiermee de mogelijkheid te bieden dat 25% van de laptops gebruikers zich een Mac kan veroorloven.

Triple win 

In je eentje kom je ver, maar samen bereik je meer! Met deze gedachte werken wij samen met scholen, bedrijven, professionals en studenten. Wij geloven in triple win. Geloof jij ook in kwaliteit, duurzaamheid en samenwerken? En wil je je steentje bijdragen aan een beter milieu? Neem contact met ons op! We gaan graag in gesprek met je om samen nog meer kansen te creëren..

Erkend leerbedrijf 

Als erkend leerbedrijf voldoen wij o.a. aan de volgende voorwaarden:

1. Wij bieden de studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn of haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

2. Wij stellen een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Hij maakt tijd, ruimte en middelen vrij om als praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren en de student zijn PTA (Passie, talent en ambitie te ontdekken).

3. Wij zijn erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen: ICT,
Marketing/communicatie, Servicemedewerker en Evenementen.