Ons verhaal

 

Why
Wij geloven in een circulaire economie en duurzaam maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen met jong professionals, zelfstandig professionals en bedrijven verduurzamen we de levensduur van MacBooks & iMacs tot 12 jaar.

How
Dit doen we door oude, trage, kapotte of afgeschreven MacBooks te repareren, upgraden, onderhouden of om te ruilen voor een snelle, geüpgraded en geüpdatet (refurbished) MacBook.

Daarnaast zorgen we dat MacBook gebruikers overal veilig en flexibel kunnen werken door het aanbieden van werkplek inrichting & ondersteuning en trainingen.

What
Mac Leasy is het eerste duurzame & flexibele MacBook Service Kantoor van Nederland met alle MacBook services onder één dak.

 

Visie
Wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen succesvol kunnen zijn als wij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Winst is niet ons hoogste doel. Wij proberen ons in te zetten voor onze mensen, voor andere betrokkenen bij ons bedrijf en voor de samenleving om ons heen op sociaal-economisch vlak.

Missie
Onze ambitie is om MacBooks & iMacs te verduurzamen met een levensduur van 12 jaar en daarmee tevens werkgelegenheid te creëren voor jonge mensen, zelfstandige professionals en jongeren uit de Utrechtse krachtwijken.

Triple win
In je eentje kom je ver, maar samen bereik je meer! Met deze gedachte werken wij samen met bedrijven, professionals en studenten. Wij geloven in triple win. Hierdoor hebben wij goede samenwerkingsverbanden en contacten met bedrijven waarbij duurzaamheid en circulair ondernemen hoog in het vaandel staan.

Erkend leerbedrijf
Als erkend leerbedrijf voldoen wij o.a. aan de volgende voorwaarden:

  1. Wij bieden de studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn of haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.
  2. Wij stellen een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Hij maakt tijd, ruimte en middelen vrij om als praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren en de student zijn PTA (Passie, talent en ambitie te ontdekken).
  3. Wij zijn erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen: ICT, Marketing & communicatie, Servicemedewerker en Evenementen.