Waarom doen we het? 

Veel mensen willen een Mac. Logisch: een Mac is snel, veilig, betrouwbaar en werkt gemakkelijk. Maar helaas kan niet iedereen zich een Mac veroorloven. Apple en Apple-resellers geven daarbij ook slechts 1 tot 2 jaar garantie, reparaties zijn kostbaar en service & support stopt na 5 jaar.

Dit kan ook anders. Iedere Mac die goed onderhouden wordt, kan 5 tot 12 jaar mee. Door co-working, circulair en duurzaam maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen is een Mac niet duur, maar duurzaam. Dit maakt een Mac betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.

Hoe zorgen wij ervoor dat een Mac 5 tot 12 jaar meegaat? 

Dit doen wij door;

  • het repareren, ruilen (swappen), upgraden, onderhouden en recyclen van kapotte, trage, afgeschreven of oude (vintage) MacBooks of iMacs. We kunnen dit doen door samen te werken met young professionals, zelfstandig professionals, scholen en bedrijven.
  • te zorgen dat Mac-gebruikers overal veilig flexibel kunnen werken of studeren met hun Mac in de cloud en zich geen zorgen hoeven te maken over een crash, diefstal, val- en vochtschade van hun Mac of kwijtraken van hun data.

Wat is Mac Leasy? 

Mac Leasy B.V. is een Mac Repair, Swap & Cloud Service Kantoor. Ons 1e Mac Service Kantoor is gevestigd in een duurzaam flexplekkantoor in Utrecht (HNK Utrecht West). Mac Leasy levert de snelste Mac reparaties en verkoopt (swapt) de beste gereviseerde Swap Macs tegen de laagste prijs.

Onze visie 

Samenwerken, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen staan bij ons centraal. Wij zetten ons in voor een betere toekomst en een schoner milieu voor de generaties na ons. Dit doen wij door kapotte, trage, oude (vintage) of afgeschreven Macs te reviseren voor een tweede, derde of vierde leven.

Onze ambitie 

Onze ambitie is bij elke Mac de levensduur te verlengen van 6 tot tenminste 9 jaar en daarmee extra stage, werkplekleren en werkgelegenheid te creëren voor jonge professionals, (zelfstandige) professionals en jongeren uit de Utrechtse krachtwijken en hiermee de mogelijkheid te bieden dat 25% van de laptops gebruikers zich een Mac kan veroorloven.

Triple win 

In je eentje kom je ver, maar samen bereik je meer! Met deze gedachte werken wij samen met scholen, bedrijven, professionals en studenten. Wij geloven in triple win. Geloof jij ook in kwaliteit, en samenwerken? En wil je je steentje bijdragen aan een beter milieu? Neem contact met ons op! We gaan graag in gesprek met je om samen nog meer kansen te creëren..

Erkend leerbedrijf 

Als erkend leerbedrijf voldoen wij o.a. aan de volgende voorwaarden:

1. Wij bieden de studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn of haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

2. Wij stellen een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Hij maakt tijd, ruimte en middelen vrij om als praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren en de student zijn PTA (Passie, talent en ambitie te ontdekken).

3. Wij zijn erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen: ICT,
Marketing/communicatie, Servicemedewerker en Evenementen.

WhatsApp chat