Refurbished

De definitie van refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Letterlijk vertaalt vanuit het Engels is de betekenis ‘oppoetsen’. Refurbished MacBooks zijn laptops die retour zijn gekomen om diverse redenen. Denk daarbij aan laptops die door bedrijven afgeschreven zijn, uit faillisement inboedels, verkeerd zijn besteld, retour gekomen zijn binnen de zichttermijn of retour gekomen zijn vanwege een klein technisch mankement of inruilprogramma,

De laptops die retour zijn gekomen mogen niet meer als nieuw verkocht worden, maar zijn eigenlijk wel zo goed als nieuw. Deze ondergaan een rigoreus refurbishment proces om ervoor te zorgen dat alles goed werkt zoals:

  • Technische controle.
  • Repareren, vervangen en/of upgraden van hardware indien nodig.
  • Installatie van het meest recente en ondersteunde besturingssysteem.
  • Grondige reiniging van het product.

 

MacBooks van MAC Leasy zijn tot 50% goedkoper dan de nieuwprijs en tot 25% goedkoper dan andere refurbished MacBook aanbieders. Daarnaast geven wij standaard drie jaar garantie op een refurbished MacBook.

Het aanbod refurbished MacBooks is over het algemeen beperkt. Hierin zijn wij afhankelijk van wat de toeleveranciers in omloop hebben. Wij raden jou daarom aan om snel te reageren wanneer jij een MacBook ziet die jij wilt hebben om in te ruilen. Dit voorkomt eventuele teleurstellingen. MacBooks welke vandaag nog voldoende op voorraad zijn kunnen morgen allemaal verkocht zijn.