Mac reparatie

Mac Reparaties zijn erg kostbaar en de reparatietijd is erg lang bij Apple en Apple resellers. Omdat wij vinden dat je weer snel aan het werk of studie moet kunnen gaan na een crash, val- of vochtschade en geen 2 tot 5 weken moet wachten, zijn onze reparaties uiterlijk binnen 3 werkdagen klaar. Omdat wij kwaliteitsproducten gebruiken geven wij ook 1 jaar garantie op de reparatie.

De diagnose is altijd gratis. De reparaties worden altijd pas na een kostenopgave uitgevoerd. Zo loop jij achteraf nooit tegen verrassingen aan. Vind je de reparatie toch te duur, of wil je toch niet investeren in de reparatie van je oude Mac, swap (ruil) hem dan om voor een nieuwere, geupgrade Swap Mac. Je krijgt altijd een hoge swap waarde voor je oude en kapotte Mac.

Klant ervaringen

Vorige week mijn gerepareerde Macbook Air opgehaald bij Mac Leasy.

Daar waar de garantie van Mediamarkt het liet afweten, kon ik wel terecht bij Mac Leasy. Een reparatie voor een eerlijke prijs. Mijn laptop draait weer als een zonnetje.

Giselle Ramaeker

PNC Privacy & Communication

Wellicht ook interessant

Mac Upgrade

Na een paar jaar wordt ook een Mac traag, maar daarvoor hoef je niet gelijk een nieuwe Mac aan te schaffen. Een simpele, betaalbare en duurzame oplossing is dan je Mac te upgraden.

Mac APK

Net als bij een auto moet je ook jaarlijks je Mac controleren om veilig en efficiënt te kunnen blijven werken. Wij bieden hiervoor de Mac APK.

Mac Swap Aanbod

De juiste Mac kiezen is vaak erg lastig. Daarom heeft Mac Leasy heeft voor elke wens, budget en behoefte de juiste Mac, geen dure maar een duurzame Mac.