Ruil Mac

Is jouw Mac te oud of niet meer te repareren? Ruil je Mac en betaal minder voor een nieuwe Mac of een Ruil Mac. Je krijgt altijd een hoge inruilwaarde voor je oude of kapotte Mac.

Een Ruil Mac is een gereviseerde, snelle, up-tot-date en geüpgraded Mac van 3 jaar tot 6 jaar oud. Met standaard 3 jaar garantie. Van de ingeleverde Macs worden de materialen hergebruikt. Zijn de onderdelen echt kapot, dan worden deze gerecycled.

Door je Mac te ruilen creëer jij werkgelegenheid voor jonge, zelfstandige professionals en jongeren uit de Utrechtse krachtwijken.

 

Klant ervaringen

 

Vorige week mijn gerepareerde Macbook Air opgehaald bij Mac Leasy.

Daar waar de garantie van Mediamarkt het liet afweten, kon ik wel terecht bij Mac Leasy. Een reparatie voor een eerlijke prijs. Mijn laptop draait weer als een zonnetje.

Giselle Ramaeker

PNC Privacy & Communication

Wellicht ook interessant

Mac Advies

De juiste Mac kiezen is vaak erg lastig. Omdat wij geen Macs verkopen, kunnen wij jouw altijd het beste advies geven wat past binnen jouw wensen, budget en behoefte.

Mac HealthBox

Heb je nog geen Mac? Dan is de Mac HealthBox wat voor jou. De Mac HealthBox bevat alle basis Mac & Cloud tools om een gezonde start met je studie of je bedrijf te maken.

Mac Cloud Startklaar

Met de Mac Cloud Startklaar werk je altijd veilig & flexibel in de cloud met de slimste cloud software en hoef je je nooit meer druk te maken om het kwijtraken van je data en belangrijke gegevens. Cloud Startklaar vanaf €29,-