Service & contact

Bekijk de vragen die klanten ons nu stellen of kies een onderwerp

Actuele vragen

Kan mijn Mac ook Mojave hebben?
De meeste Mac-modellen van 2012 of later zijn compatibel met macOS Mojave. Check via de Apple support site of je Mac compatibel is.
Mijn MacBook heeft vochtschade, wat moet ik doen?
Erg vervelend, maar doe je MacBook meteen uit en haal de adapter uit het stopcontact. Dep met een schone doek het vocht eraf en ga NIET proberen het vocht eruit te halen door je MacBook te kantelen of je macBook opnieuw proberen op te starten. Zo maak je het alleen maar erger!! Bel 030-2272982, mail naar mail@macleasy.nl of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Diagnose en reparatie advies is gratis.
Ik wil overstappen naar een Mac, wat moet ik doen?
Fijn dat je ook jou steentje wilt bijdragen aan een schoner milieu en kiest voor kwaliteit. Bel 030-2272982, mail naar mail@macleasy.nl of vul het contactformulier in om een afspraak te maken voor een gratis advies. Je kunt ook elke donderdag langskomen tijdens ons wekelijkse Mac inloopspreekuur bij HNK Utrecht West.

Veelgestelde vragen

Wat is Swappen?

Swappen is het omruilen van je trage, kapotte of afgeschreven Mac voor een gereviseerde, snelle, up-tot-date en geüpgraded Mac van 3 jaar tot 6 jaar oud. Met standaard 3 jaar garantie. Van de ingeleverde Macs worden de materialen hergebruikt. Zijn de onderdelen echt kapot, dan worden deze gerecycled.
Door je Mac te swappen creëer jij werkgelegenheid voor jonge, zelfstandige professionals en jongeren uit de Utrechtse krachtwijken.
Een Swap Mac is dus de beste, goedkoopste en duurzaamste optie om een Mac aan te schaffen.

Mijn Mac is traag en oud moet ik een nieuwe kopen?
Nee. Is je Mac tussen de 3 en 8 jaar oud, dan kun je het in de meeste gevallen upgraden met een snelle SSD-schijf en meer ram-geheugen. Vanaf €147 heb je weer een snelle, up-tot-date en geüpgraded Mac die weer jaren mee kan.
Waarom duren de reparaties maar max 3 werkdagen?
Omdat we een klein & flexibel Mac Service Kantoor zijn, kunnen we ook snel repareren.

    Openingstijden

    Ma-Vr: 08:00 – 19:00
    Za: 10:00 – 17:00
    Zo: op afspraak

    Praat met ons mee

    Bezoek ons

    Bezoekadres: Weg der Verenigde Naties 1, 3527 KT Utrecht (HNK Utrecht West)
    OV: tram 60/61, halte Graad van Roggenweg. Buslijn 7, halte Ravellaan
    Parkeren: ma t/m vr 8:00 -18:00 (10min gratis)

    Maak een afspraak

    Telefoon: 030-2272982
    E-mail: mail@macleasy.nl

    WhatsApp chat