Wat is swappen?

De definitie van swappen is “ruilen” of “omwisselen”. Een Swap Mac is een MacBook, MacBook Air, iMac of een Mac mini die 3 tot 6 jaar oud zijn. Deze Macs zijn door klanten of bedrijven geruild voor een snelle, up-tot-date en geüpgraded Swap Mac van 3 jaar tot 6 jaar oud of een nieuwe. De reden dat Mac gebruikers dat doen is omdat deze traag, oud, kapot, afgeschreven zijn of lagen te verstoffen in de kast.

De oude Macs worden door stagiaires van VMBO, MBO en HBO opleidingen opgeknapt onder toezicht van Mac Swap specialisten. Omdat wij kwaliteits Swap Macs leveren en 3 jaar garantie geven ondergaan deze een rigoureus Mac Swap proces, waarbij we de volgende handelingen verrichten:

  • Mac Hardware Test (controle o.a. op logic board, videokaart, geheugen, harde schijf, koeling, wifi, bluetooth, accu, adapter, beeldscherm, toetsenbord/trackpad, camera.
  • Mac Software Test (controle op o.a. OS en andere software).
  • Mac Gebruikers Test (Controle op snelheid, opslag, back-up, beveiliging, privacy, updates en upgrade mogelijkheden.
  • Revisie: grondig reinigen, repareren, vervangen en/of upgraden van hardware indien nodig.
  • Installatie van het meest recente en ondersteunde besturingssysteem.
  • Beoordeling technische en cosmetische staat.

 

Na het Mac Swap proces zijn de Macs weer snel en zo goed als nieuw en veilig om mee te werken. Het aanbod Swap Macs is over het algemeen beperkt. Hierin zijn wij afhankelijk van wat Mac gebruikers inleveren. Wij raden jou daarom aan om snel te reageren wanneer jij een Swap Mac ziet die wilt hebben om in te ruilen. Dit voorkomt eventuele teleurstellingen. Swap Macs welke vandaag nog voldoende op voorraad zijn kunnen morgen allemaal verkocht zijn.

 

Wat een top service! Mac Book Pro ging stuk en via Mac Leasy binnen 1 uur een goed werkend exemplaar om mee verder te gaan. Inclusief 3 jaar garantie.

Martin Obermeijer Peters

Oprichter bizzerd.work

Wellicht ook interessant

Mac Swap Aanbod

De juiste Mac kiezen is vaak erg lastig. Daarom heeft Mac Leasy heeft voor elke wens, budget en behoefte de juiste Mac, geen dure maar een duurzame Swap Mac.

Mac Reparaties

Is jouw Mac gecrasht, traag of heeft het vochtschade? Binnen 1 tot 3 werkdagen is jouw Mac vakkundig gerepareerd en getest zodat je het weer jaren kan gebruiken. Diagnose is altijd gratis. Vervangende Mac nodig? Ook dat regelen wij voor jou.

Mac Cloud Startklaar

Met de Mac Cloud Startklaar werk je altijd veilig & flexibel in de cloud en hoef je je nooit meer druk te maken over een crash, vocht- en valschade, diefstal en kwijtraken van je data en belangrijke gegevens.